Visszajelzések

Pár gondolat azoktól, akik már jártak nálam:

“Hogy mit kaptam a közös munkától? Megkaptam magam. Amikor megérkeztem, akkor egy nyomott, félelmekkel teli bujkáló, menekülő srác voltam. Eltelt lassan 3 év és egyenes háttal megyek az utcán, mert már tudom magam képviselni. Máshonnan veszem a levegőt és nem félek. Megtanultam felelősséget vállalni önmagamért.
Ahogy telt az idő, olyan szempontokat és lehetőségeket kaptam, amikről ugyan azt gondoltam, hogy újak, de rá kellett jönnöm, hogy nem, ezek bennem voltak, csak kellett a segítség ahhoz, hogy egyáltalán meglássam. Ez nem egy rövid út, de határozottan és kifejezetten ajánlom, hogy járd végig ezt az utat, mert jó kezekben vagy még akkor is, ha ebben nem mindig vagy biztos. Az csak a félelmed. Számíthatsz elfogadásra és következetességre, sok-sok harcra késztetésre, -de sosem hagy egyedül- és rengeteg “aha” élményre. Jó lesz. Csak kezdd el. Most.”
(Bence)

Mindig vártam az alkalmakat, olyan volt mint egy mentőöv a mindennapokban. Ildikó közvetlen és barátságos személyisége, hiteles és őszinte kommunikációja mindig segített feloldódni. Maximális odafigyelés mellett, oldott légkörben zajlott a közös munka és időről időre éreztem hogy haladok.
Pozitívabb önértékelést, nagyobb önbizalmat és hitet kaptam abban, hogy igenis lehet változni. Ildió kivételes ember és szakember, bátran és bizalommal fordulhat hozzá bárki akinek segítségre van szüksége.”
(Norbert)

“Mire eljutottam arra a pontra, hogy megosszam a kétségeimet egy kívülállóval, már annyira elhatalmasodott rajtam a kitárulkozástól való félelem, hogy csak igen nagy erőfeszítések árán tudtam a nyitottság maszkját magamra erőltetve először belépni az ajtódon.
És akkor egyszer csak azt kaptam, amiről nem is tudtam, hogy mennyire hiányzott: a támogatásod által, a végtelen erővel felruházó és felhatalmazó érzést, hogy nem vagyok egyedül a küzdelemben. A bátorságot, hogy megtegyem mindazt, amire addig képtelen voltam, mert tudtam, hogy van egy “hátországom”…hogy te már azt az embert látod, aki lehetek, és nem csak azt, aki éppen vagyok.”
(Emese)

“Ildikóra az első gyermekem születését követő baby blues időszakában találtam rá. Nem csak ezt a hihetetlenül nehéz időszakot segített átvészelni, hanem azóta is rendkívül hatékony segítője személyiség-fejlődésemnek. Támogat az anyaság által felmerülő kérdéseim, bizonytalanságaim megválaszolásában, a jelentkező akadályok megugrásában, problémákkal való megküzdésben. A kognitív pszichológiában valóban az a csodálatos, hogy együtt gondolkodunk, általa aha-élményekhez jutok, és az akadályokat megértve könnyebb a változtatás is.” (Eszter, 31)

“Nekem a legfontosabb az volt, hogy a jó pszichológusi vezetés emberi kapcsolódással járt együtt. Minden találkozó végén az adott beszélgetés le lett zárva és kaptam egy útravalót. Kulcs élmények: szakmaiság, törődés.” (Gabi)

“Megtanultam a nehézségeimet, traumàimat, vàgyaimat a helyes módon analizàlni. Úgy gondolom, hogy a pszichológia akkor a leghatékonyabb, ha tudunk a pszichológusunkban bízni. Ildikó munkamódszere a legmegfelelōbb szàmomra, logikus, hatàrozott, lényegretörō és ōszinte.
Ildikót én olyan embereknek ajànlom, akik a problémàikat szeretnék megérteni és nyitottak a gyógyulàsra. Akik készen àllnak életūk irànyitàsát/kormànyàt a kezükbe venni csak még nem tudjàk, hogy ezt hogyan érhetik el. Ezekben az esetekben a leghatékonyabb a közös munka Ildikóval.”
(Debora 27)

“Olyan kérdéseket, iránymutatásokat kaptam Ilditől, amik önmagammal szembeni őszintébb, pozitívabb szemléletet adtak. Reálisabb képet kaptam a problémám természetéről, hogy milyen irányba változtassak és ez tényleges megoldáshoz vezetett.
Azért ajánlom, mert Ildi perspektívába helyezi a problémádat és a panaszaid mélyebb analízisével együtt képesek lesztek megbirkózni a hétköznapokban felmerülő elakadásaiddal. Aki Ildihez fordul figyelmet és közös elemzést fog kapni és feltáró kérdéseket a megoldás érdekében, szükség esetén tesztekkel kiegészítve.”
(Gergely)